Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Reklama,marketing

Të gjitha Individ Kompanitë
Montazhe falas ( koha limituar ) 18/12/2019
Montazhe falas ( koha limituar )
Pershendetje ! Jam Nedion Marku. Nese doni montazhe atehere ju njoftoj qe ju keni 1-muaj oferte per te perfituar montazhe falas brenda ketij afati. FALEMINDERIT
falas
05/10/2019
Kerkoj pune
Kerkoj pun.Jam 20 vjece dhe studioj per logopedi ne fakultetin e elbasanit.Kam aftesi te mira per te terhequr klientele. Kam aftesi te mira kompjuterike. Jam e interesuar te punoj pasditevr .
Elbasan 400.00 Lek
BRANDER 30/09/2019
BRANDER
BRANDER - Marketingu siç duhet! BRANDER është një studio në Tiranë, që ofrojmë shërbime të ndryshme marketingu digjital si fushata strategjike për rrjetet sociale & menaxhimi komunitetit, dizajn që bie në sy, SEO e drejtuar rezultateve dhe zhvillim faqesh dhe aplikacionesh të dedikuara markës su...
Tiranë Kontrolloni me shitësin
KONDICIONER Shitje, Montim, Servis 02/08/2019
KONDICIONER Shitje, Montim, Servis
Ermali klima- ju ofron kondicioner me cilësinë më të mirë në treg Teknologjia Japoneze "Mitsubishi Electric" SHITJE, MONTIM, SERVIS. Ermali Klima- Vapa dhe i Ftohti nuk ndihen :) (Nr kontakti 069 43 31 693)
Berat Kontrolloni me shitësin
Granuloma Annulare Natural Treatment 22/02/2019
Granuloma Annulare Natural Treatment
**[Granuloma Annulare Natural Treatment][1]** by using herbal product such as herbal supplement Herbs Solutions By Nature are offering "Greneton" herbal product. Herbal Supplements are also help to reduce the symptoms and better for granuloma annulare treat disease. It is natural and effective and m...
Fier falas
07/06/2018
Kerkojme punetor per vendosje baneri dhe adezivi
Kerkojme nje punojes me eksperience ne montimin e adezivit dhe banerave Rroga eshte e kenaqshme, preferohet me eksperience
Tiranë falas
07/06/2018
Kerkojme punetor per vendosje baneri dhe adezivi
Kerkojme nje punojes me eksperience ne montimin e adezivit dhe banerave Rroga eshte e kenaqshme, preferohet me eksperience
Tiranë falas
07/06/2018
Kerkojme punetor per vendosje baneri dhe adezivi
Kerkojme nje punojes me eksperience ne montimin e adezivit dhe banerave Rroga eshte e kenaqshme, preferohet me eksperience
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 21/01/2017
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 12/01/2017
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA 21/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 15/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
13/12/2016
Agjent Shitje per Kompani Transporti
Tirane, ofroj vend pune agjent shitjesh Kompania SADOTRANS SH.P.K eshte nje kompani qe operon ne fushen e transport/logjistik dhe eshte e interesuar te punesoj nje agjent shitjesh ne terren per te kontaktuar me boten e biznesit ne shqiperi. Agjenti duhet te kete eksperienca te ngjashme ne keto fusha...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 12/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 07/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 05/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA.Per te gjitha nevojat tuaja! 01/12/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA.Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 30/11/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 28/11/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja! 10/11/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA. Per te gjitha nevojat tuaja!
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA 07/11/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
Buy Kratom | Fresh Kratom 03/11/2016
Buy Kratom | Fresh Kratom
For Fresh Kratom may visit on our portal, [Buy Kratom][1] using credit card, it will be delivered with in short period, kratom and its products are available. Contact Us:- Ethno Trade LLC., 318 McMicken St., Rawlins, WY, 82301 USA,Email: [email protected] Kindly visit to more info in this web ...
Durrës falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA 25/10/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA 21/10/2016
DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA
Ne ju ofrojme produkte te cilat jane provuar per efikasitetin e tyre. Ne ju mesojme si te perdorni ne menyre te sigurte dhe efikase produktin. Produktet tona jane nga markat cilesore Evropiane. Produktet tona jane miqesore me mjedisin. Tek ne do te gjeni zgjidhjen perfundimtare per milingona, furrta...
Tiranë falas