Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kittens kanadeze Sphynx stuko

250.00 Euro €
Kafshe shtepiake 11/06/2019 26

Përshkrim

kittens bukur Sphynx lindur më 21.03.2019. Të vegjlit janë të pastërta, rriten me dashuri në shtëpinë tonë dhe janë të çrregullt në kohën e dorëzimit, të shqyrtuar nga një veteriner dhe të vaksinuar me një certifikatë vaksinimi. Prej tani mund të vizitoni një të vogël dhe ta rezervoni atë për një depozitë.
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "