Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

Kopshtet adhuruese të bariut gjerman

falas
Kafshe shtepiake 27/04/2019 58

Përshkrim

Ne kemi dy puppies bukur dhe cute puppies gjermane për të dhënë për çdo shtëpi të dashur dhe të kujdesshëm. Ata janë të gjithë të regjistruar akc dhe vet të kontrolluara dhe të vijë me garanci shëndetësore një vjeçare dhe janë të personalitetit të mirë. dashuri për të luajtur me fëmijët dhe kafshët shtëpiake të tjera në shtëpi. Nëse jeni të interesuar në foshnjat e mia adorable kontaktoni vetëm për më shumë dhe fotografi. Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "