Lajmerime.com
Publikoni lajmerimin tuaj

ckc ka regjistruar puppy yorki për adoptim

150.00 Euro €
Kafshe shtepiake 13/07/2019 41

Përshkrim

Kopsht i adhurueshëm 11 javë i pastër yorkie race 1 mashkull dhe femër sable color Shumë i dashur, i mirë socializuar dhe fëmijë miqësor. Shots dhe deworming deri në datën. Gati për një shtëpi të dashur. Nëna banon në shtëpinë tonë dhe babai është mik i yni. Të dy prindërit janë shumë të zgjuar dhe kafshë shtëpiake të mëdha. Puppies ishin miratuar nga vet, asnjë çështje me shëndetin e tyre. Shots dhe worming e parë është e plotë. Ata do të marrin një dozë të dytë në 2 ditë(anitasspokentia @ gmail . com
) Send Message
Informata të dobishme
  • Shmangni mashtrimet duke vepruar në nivel lokal ose duke paguar me PayPal
  • Asnjëherë mos paguani me Western Union, Moneygram ose shërbime të tjera anonime të pagesave
  • Mos blini ose shitni jashtë vendit tuaj. Mos pranoni kontrollon me turp nga jashtë vendit tuaj
  • Kjo faqe nuk merret me asnje transfere, dhe nuk merr pagesa, dergesa, transeferime te garantuara, të ofrojnë shërbime ruajtje, apo ofertë \ "për mbrojtjen e blerësit " ose \ "e certifikimit shitësi "